Hoe gaat een test in zijn werk


Het testen bij een erkende Master Dealer Partner blijft de beste manier om uw toekomstige aanwinst tot in details te leren kennen alvorens u tot kopen overgaat. Hier geven wij u een indruk van hoe een test, zoals u op onze site (een test aanvragen) kunt reserveren, in zijn werk gaat, zodat u optimaal van deze gelegenheid kunt profiteren.

Voordat u gaat schieten

Wanneer uw afspraak is gemaakt en bevestigd door de erkende Master Dealer Partner, zullen er geen bijzondere formaliteiten van u worden verlangd, behalve uw jacht- of schietvergunning. Het is niet nodig hier een extra verzekering voor te nemen en er wordt geen borg van u gevraagd. De test is geheel gratis. U mag 6 patronen op een vast doelwit of een rennend everzwijn afvuren.

Verloop van de test

De test vindt plaats in bijzijn van een verkoopmedewerker. Hij zal u eerst het wapen tonen en in de gelegenheid stellen het wapen te ontdekken: Wees niet verbaasd indien het wapen dat u in handen krijgt niet helemaal overeenstemt (wat betreft de opties) met het wapen waarop u had gehoopt. Het is voor het merk gewoonweg onmogelijk alle mogelijke opties voor de test aan te bieden. Het kaliber en het model komen echter zoveel mogelijk overeen met uw verwachtingen. Afhankelijk van de beschikbare voorraad kan het gebeuren dat andere modellen die niet veel verschillen van uw verwachtingen, maar die niet voor een test beschikbaar zijn, worden gepresenteerd.

De test zal tussen 10 en 20 minuten duren, dit hangt een beetje af van de beschikbaarheid van de verkoopmedewerker. Wij herinneren u eraan, de verkoper heeft dan wel als taak het wapen te roemen, maar hij vergezelt u vooral om ervoor te zorgen dat de test goed verloopt. Het is dus belangrijk voorzichtigheid in acht te nemen. Om te garanderen dat de test veilig verloopt, kunt u het best de aanwijzingen van de verkoopmedewerker opvolgen. Hoe verstandiger en begripvoller u bent, hoe meer hij geneigd zal zijn u zo volledig mogelijk van de test te laten genieten. Luister dus goed naar zijn tips want hij kent het wapen als zijn broekzak.

Er zijn voor de test 6 Winchester patronen voor getrokken loop voorzien, deze worden gratis verstrekt.

Als dit nog niet na afloop van de test is gebeurd, zult u per e-mail het verzoek krijgen een korte vragenlijst in te vullen. Het doel hierachter is om te weten te komen wat uw indrukken zijn en, indien u dat wenst, contact met u op te kunnen nemen om aanbiedingen van het merk onder uw aandacht te kunnen brengen. Indien u inderdaad van plan bent om op korte termijn een nieuw wapen te kopen en het geteste model u goed bevallen is kan dit een handige manier zijn om op de hoogte te blijven van de lopende aanbiedingen en het tegen de beste voorwaarden te kopen.

Elke klant mag een test per model wapen doen.Browning official dealer